Популярният телевизионен водещ Тъкър Карлсън, който наскоро бе уволнен от

...
Популярният телевизионен водещ Тъкър Карлсън, който наскоро бе уволнен от
Коментари Харесай

RT и Владимир Соловьов канят на работа уволнения от Fox News Тъкър Карлсън

Популярният ефирен водещ Тъкър Карлсън, който неотдавна бе уволнен от американския кабелен ефирен канал Fox News и който постоянно бе представен в Русия, е бил извикан на работа от RT и Владимир Соловьов.


Карлсън беше уволнен от канала Fox News на 24 април. Той неведнъж е подлагал на критика президента на Съединени американски щати Джо Байдън и по тази причина постоянно и драговолно е представен от съветските държавни медии. Уволнението на телевизионния водещ беше интензивно обсъждано и в съветските медии и той даже беше поканен да работи в Русия - предложенията бяха направени от телевизионния канал RT и водещия Владимир Соловьов.

Американските медии обърнаха внимание на уволнението на Карлсън, както и на реакцията, която то провокира в съветската преса, и на предложенията за работа.

The Daily Beast писа за предаването " Вечер с Владимир Соловьов " и загатна Олга Скабеева, която съобщила " тъжната вест " за Карлсон в предаването което води " 60 минут ".

Newsweek цитира публикация в " Российская газета " за " феномена Карлсън " и " феновете на неговия гений ". Изданието също по този начин означи предлагането да работи за RT, като негов представител съобщи пред изданието: " Имахме удоволствието да работим с видни хора като Джулиан Асанж и починалия Лари Кинг, а през 2020 година поканихме президента Доналд Тръмп да се причисли към нас. Нашият канал постоянно се радва да работи с ярки и многостранни персони ".

Рускоезичната телевизия RTVI пък направи видеоклип с най-значимите изявления на Карлсън.

 

Източник Дир.бг

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР