Популярният почина в Берлин на 52-годишна възраст, съобщи Билд“. Той

...
Популярният почина в Берлин на 52-годишна възраст, съобщи Билд“. Той
Коментари Харесай

Популярният германският комик с български корен Мирко Нончев почина внезапно

Популярният умря в Берлин на 52-годишна възраст, заяви „ Билд “. Той завоюва популярност с „ RTL Saturday Night “, последно отпразнува завръщането си в хитовото шоу „ Last One Laughing “.

Бащата на родения в Берлин Мирко Нончев – Веско Нончев, е български музикант, майка му е журналистка. Мирко Нончев има 2 дъщери, пише zashtoto.com.

„ Потвърждаваме гибелта на нашия другар и член на фамилията. Семейството моли за схващане в тези сложни времена “, сподели неговият управител Бертрам Ридел пред „ Билд ”. Говорителка на берлинската полиция сподели на „ Шпигел “, че 52-годишен мъж е открит мъртъв в жилищен блок в петък. Говорителката не пожела да разяснява дали това е Мирко Нончев.

Причината за гибелта към момента не е ясна и е стартирано следствие. Около Нончев известно време беше безшумно, до момента в който той не се върна в светлината на прожекторите в шоуто на Amazon „ LOL: Last One Laughing “ тази година.

Изключително сполучливото комедийно шоу е за това да разстрои някак си останалите сътрудници, присъстващи в залата – който се смее, го изхвърлят. Нончев беше във втори сезон – неотдавна беше оповестено, че е трябвало да се включи и в третия сезон.

Мирко Нончев е роден в Източен Берлин през 1969 година и в началото е подготвен за монтьор. По-късно той се насочва към бийтбокс и брейкденс, което, дружно с умеенето му да свири на барабани и пиано, ще му послужи като неповторима насочна точка за превръщането му в комедиант. През 1989 година той е открит от Хуго Егон Балдер, който го включва в комедийния сериал „ RTL Saturday Night “.

Участва като водещ на разнообразни тв развлекателни стратегии, като артист – в 5 кино лентата, а също и с гласа си за озвучаване на детски филми. Носител на премиите „ Бамби “, „ Златен лъв “, Наградата на Баварската телевизия, „ Златен Роми “, „ Златна роза на Монтрьо “ и Германската премия за комедия.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР