Популярният певец Шаги обяви издаването на коледен реге албум по-късно

...
Популярният певец Шаги обяви издаването на коледен реге албум по-късно
Коментари Харесай

Шаги издава реге албум с коледни песни

Популярният артист Шаги разгласи издаването на коледен реге албум по-късно този месец.

Авторът на „ It Wasn`t Me " е работил с реализатори като Джос Стоун, Бийни Ман и Не-Йо върху „ Christmas In The Islands ", който би трябвало да излезе на 20 ноември и има за цел да „ придвижи слушателите " по време на Коледа на Карибите.

Той описа за албума от 15 песни: „ Още от дете си припомням по какъв начин гледах туристите да се стичат в Ямайка по време на Коледа за малко слънце, занимания, ром и страхотни празненства! Нашият остров е обвързван със фамилията, приятелите, храната, страхотните плажове, топлите, приветливи хора и културните полезности, което е идеалната рецепта за радостна Коледа, по тази причина взехме решение да въплътим всичко това в един албум ".

„ С емблематични създатели на Ямайка като Не-Йо и Джос Стоун се надяваме да пренесем слушателите тук и да споделим по какъв начин честваме Коледа на островите! ", добави изпълнителят.

Певецът, който е роден в Кингстън, Ямайка, настоя, че този албум ще бъде много друг от множеството други албуми на тематика Коледа.

Той показа: „ Част от текста на една от песните е: „ Не желая никаква ледена Коледа; единственият лед, който желая да видя, е в чашата ми с ром ".

Според Шаги албумът основава коледна атмосфера в карибски жанр, тъй като единствената Коледа, която познава, е в Ямайка. „ Ако в миналото сте били в Ямайка по Коледа, това е най-забавното, което можете да ви се случи ", сподели той. " В Америка или Европа Коледа е обвързвана с яке и е студено и има сняг. Аз не съм от тази просвета. Аз съм от просвета, където има плаж, ром и трева. Не разбирам за какво Коледа би трябвало да е по-различна. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР