Популярният онлайн портал GSMArena непрекъснато извършва мониторинг на смартфоните, предизвикващи

...
Популярният онлайн портал GSMArena непрекъснато извършва мониторинг на смартфоните, предизвикващи
Коментари Харесай

Десетте най-популярни смартфони според GSMArena

Популярният онлайн портал GSMArena непрестанно прави мониторинг на смарт телефоните, предизвикващи максимален интерес измежду потребителите. Днес изданието разгласи следващите топ-10 смарт телефони, които са най-интересни за хората.

Според тази ранглиста, най-голямо внимание към сегашен ден провокира смарт телефонът OnePlus 6T, обявен напълно неотдавна. Телефонът има скенер за пръстови отпечатъци в екрана и двойна камера.



На второ място в рейтинга на GSMArena е подложен Samsung Galaxy A7 (2018). Той е забавен на първо място с неособено високата си цена и тройната камера на задния панел.

Тройката водачи по известност завършва с Huawei Mate 20 Pro.



На четвърто място в рейтинга на GSMArena е класиран слайдера Xiaomi Mi Mix 3. Петото място е на Xiaomi Redmi Note 6 Pro и незабавно след него е класиран Xiaomi Pocophone F1. На седма позиция се намира Samsung Galaxy A9 (2018), осмото място е за Huawei Honor Magic 2, който се смята за един от механически най-съвършените смарт телефон на пазара. Деветото място е за Samsung Galaxy S8, а десетото – на Huawei Honor 8X.

Рейтингът на GSMArena се сформира въз основата визитите и търсенията в този уеб страница. Да си напомним, че съгласно класацията на AnTuTu, топ-10 на най-мощните в света смарт телефони се оглавява от Huawei Mate 20.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР