Популярният китайски уеб-ресурс Daily Express съобщи, че в GeekBench е

...
Популярният китайски уеб-ресурс Daily Express съобщи, че в GeekBench е
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note 9 има нов мощен процесор

Популярният китайски уеб-ресурс Daily Express заяви, че в GeekBench е тествана нова версия на смарт телефона Samsung Galaxy Note 9. Обявени са и главните механически характерности.
В едноядрен режим флагманският смарт телефон Samsung Galaxy Note 9 демонстрира 5162 точки, а в многоядрен – 10704 точки. Интересното е, че в GeekBench не се указва процесора Exynos 9810, който в този момент се употребява в Galaxy S9 и Galaxy S9+. Според бенчмарка, Samsung Galaxy Note 9 се базира на неговата модифицирана версия Exynos 9815. Тази SoC има осем ядра, само че към този момент не е известната тяхната тактова периодичност. Новият телефон има 8 GB оперативна памет и това е за първи път в историята на Samsung.



За операционна система е посочена Android 8.1 Oreo. Това значи, че смарт телефонът ще се продава с към този момент конфигурирана най-новата версия на Android.

Резултатът на Samsung Galaxy Note 9 е толкоз добър, че изпреварва достиженията на 6-ядрения процесор Apple A11 Bionic, употребен в iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Именно процесорът на Apple е най-мощният към сегашен ден, което се потвърждава от многочислените синтетични проби.

Според GeekBench, в новия Galaxy Note 9 компанията Samsung ще се концентрира върху продуктивността, а не технологичността. Едва ли този телефон ще има скенер за пръстови отпечатъци в екрана. Но ще бъде доста бърз.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР