Популярният български фестивал Мези продължава своя тур и след като

...
Популярният български фестивал Мези продължава своя тур и след като
Коментари Харесай

Варна Мези със Сигнал, Ивана, Тита и Годжи

Популярният български фестивал Мези продължава своя тур и откакто завладя Бургас ще зарадва публиката във Варна от 26 юли до 1 август със селекция на едни от най-обичаните родни и непознати музикални звезди.

Дни преди събитието, местоположението му се придвижи от Пантеона на Морска градина на Морска гара, като положителната вест е, че събитието се удължава от пет дни на седем.

Тон за веселба ще даде на първо време поп лолитката Тита. Тя ще показа онлайн своите шлагери, измежду които и най-новата си ария Първа среща, която е единствено на месец. Мези ще продължи традицията си да задоволява всеки музикален усет и на 27 юли сцената ще е за Ивана и бендът й.

“Нищо хубаво не е забравено “, показа наскоро звездата по време на друга от изявите й на фестивала на балканската скара и хубавата музика. Тя споделя, че тези концерти са я върнали във времето на огромните турнета, които преди години правеше с сътрудниците си в Пайнер.

Шампанско и сълзи, Като на 17, Последна чаша, Дъжд от Рози, Ах, тези пари и в този момент съумяват да разсънят същите мощни страсти, както във времето на своето появяване.

“Явно хората и през днешния ден търсят същинската музика, хубавата мелодия и стойностния текст в песните “, безапелационна е певицата. Само след няколко дни за Ивана и сътрудниците й от бенда, предстоят нови срещи на концертната сцена с почитателите.

Музикалната палитра на Варна Мези ще продължат Годжи на 28 юли и сръбската звезда Бобан Здравкович, който ще завладее сцената на 29 юли. На 30 юли фестивалът е поверен в ръцете на гръцкия реализатор Аристос Константину, а на 31-и гвоздеят са рокаджиите от Сигнал. На 1 август събитието ще приключи с лайв на обичаната Нели Петкова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР