Популярният актьор и режисьор Владислав Карамфилов, известен като Влади Въргала,

...
Популярният актьор и режисьор Владислав Карамфилов, известен като Влади Въргала,
Коментари Харесай

Въргала събира подписи срещу джендър идеологията в клас

Популярният артист и режисьор Владислав Карамфилов, прочут като Влади Въргала, влиза в инициативния комитет за провеждането на референдум против влизането на джендър идеологията в българските учебни заведения, осведомят от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Любимецът на феновете, който постоянно е имал мощни цивилен позиции, е следващото знаково име, което се причислява към самодейността на социалистите.

Инициативният комитет би трябвало да провежда събирането на подписи за свикването на референдум.

По-рано в инициативния комитет влязоха Нешка Робева, някогашният ректор на НСА проф. Светослав Иванов, героят от САЩ`94 Емил Костадинов, международният първенец по повдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежите по футбол Ангел Стойков, авторитетният правист Владимир Шейтанов. От комитета обаче се отдръпна журналистът Иван Гарелов.

Своята гражданска поддръжка за провеждането на референдум съобщи и бригаден военачалник Стефан Стефанов, някогашен заместник-директор на военното разузнаване и ръководител на столичната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса, както и контраадмирал Петър Странчевски.

Всички публични престижи, присъединили се в инициативния комитет, влизат в него по лично предпочитание и в персонално качество в отбрана на общата идея в отбрана на българските деца и семейство. Комитетът остава отворен за нови членове, оповестиха от " Позитано " 20.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР