Популярният актьор Георги Стайков направи сензационно разкритие за здравословно състояние

...
Популярният актьор Георги Стайков направи сензационно разкритие за здравословно състояние
Коментари Харесай

Георги Стайков разкри от какво заболяване страда Слави Трифо...

Популярният артист Георги Стайков направи сензационно разобличаване за здравословно положение на Слави Трифонов. Артистът показа, че шоуменът страда от болестта множествена склероза, с каквото Стайков бе диагностициран през май 2019 година, написа „ Ретро “.

" Ето Слави Трифонов, който не желае да си признае публично, страда от моето заболяване, единствено че в прогресивна форма. Но не застава като мъж да си го признае ", разкрива в изявление Стайков.



Откъде е научил детайлности за положението на Трифонов, той не разкрива. За здравословните проблеми на водача на партия „ ИТН “ от години вървят разнообразни клюки. А че има множествена склероза, се заприказва още преди 10 години. В интернет форумите има редица полемики сред пациенти с това заболяване, които също разясняват, че са чували из отделенията, където се лекуват, че Трифонов е един от тях.

През март умря лекарят, който пръв поставя тази диагноза на Слави Трифонов. Дългия обаче не приема мнението на уважавания невролог доктор Тодор Цанков. И до през днешния ден по този начин и не разкрива каква е повода за непрекъснато влошаващото му здравословно положение. Слави не може да се движи без помощта на патерица, а съгласно експерти двигателните проблеми са едни от най-честите признаци за това заболяване.

Множествена склероза и нелечимо заболяване, което се управлява със специфични лечения. То безусловно прекатурва живота и на самия Георги Стайков, който е мъчно преносим, а за него се грижи обществен патронаж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР