Популярните ни личности освен в сферата, в която изявяват своя

...
Популярните ни личности освен в сферата, в която изявяват своя
Коментари Харесай

10 родни звезди с пророчески дарби

Популярните ни персони с изключение на в сферата, в която изявяват своя гений – било то музикален, актьорски или някакъв различен, имат и по-специални способности, за които ние не подозираме.

Народната певица Поли Паскова лекува с музиката си. Самата тя не е ходила на доктор и не е пила аналгин от 17 години. „ Гласът е сила, която може да лекува, в случай че ти си негов най-хубав дипломат. В един миг в моя живот се случи по този начин, че започнах да виждам, да установявам появяването на едни същества които са били там и преди това… още когато съм почнала да пея “, споделя Поли, писа „ Шоу “.

„ Имаше фотоси, в които главата ми е обрисувана, като ореол… Имам фотоси, на които ми поставят крила на ангел. Има и фотоси, на които над главата ми е застанала Богородица или бял гълъб… И всичко това в един миг започнах да го разгадавам като самобитни знаци. Реших да се съветвам. Отидох при хора, които имат контакти, отвън нашето измерение. Всички бяха единомислещи, че тези същества ги провокира моят глас! А когато доста мощно се помоля, даже времето реагира. Например случвало ми се е при 95% дъжд, след молитва, капка да не капне! Или когато се помоля при горещина – излиза вятър, който оказва помощ хората да могат да изтанцуват хорото при концерт “.

Петя Буюклиева също споделя нещо много забавно. „ Стана по този начин, че взех решение един голям и дълготраен проблем за моите съкооператори по отношение на едни гаражи. Някак си съумях да им дам цялата си сила и да им оказа помощ да уредят нещата. След това направих по този начин,че да бъде даден заветният акт 16 на две кооперации в „ Лозен “ – помогнах на другари, чието състояние беше напряко безнадеждно и сериозно. Намерих метод и сили,само и единствено да се получи всичко сполучливо най-после “. Винаги когато Петя усети болежка някъде по тялото си, поставя си ръката там и след минути болката изчезва. По време на нейни концерти, в случай че феновете дойдат с физически проблем, след това им минава. Противно на всевъзможни схващания цифрата 13 носи благополучие за Буюклиева.

Оперната певица Весела Нейнски споделя: „ Случва ми се постоянно по астрологичен път да виждам някои неща, които пояснявам като възможни събития – както се случи със земетресението “ и прибавя „ Имам отпечатък за бъдещи прераждания върху палмови листа. Притежавам и касета с глас на духовник, който прочита това знамение “.

Естрадната певица Мими Иванова има вяра в чудеса. „ Имала съм нееднократно и сънища, които са предопределяли протичащото се в живота ми. Така наречените оракулски сънища. И съм сигурна, че в случай че някъде ги опиша, няма да повярват хората защо става въпрос. Защото хората по принцип сънуват и са привикнали с този факт “, споделя тя.

Феноменална заложба да лекува с ръце има и актрисата и певица Нона Йотова. С прегръдка или допиране тя може да извлича отрицателната сила от всеки и да го освобождава от напрежението.

Певицата Сашка Васева има също лечебна заложба. Тя лекува сполучливо синузит посредством специфични свещи и восък тя отстранява неприятното заболяване, което мъчи доста хора.

Йорданка Варжийска е фолклорна певица, която също счита, че лекува с музиката си. „ Преди време една лечителка и екстрасенс ми сподели, че с моя ария е съумяла да излекува момиче от белодробна емболия. Аз не мога да го кажа, само че тя го твърди. Получила е някаква сила от песента, която във значим миг са пуснали по радиото. Това може в действителност единствено да ме радва “, споделя певицата.

Певицата Кристина Димитрова също има оракулски сънища. При нея от време на време те са толкоз въздействащи, че безусловно отделят душата й от тялото. „ Имам извънредно мощно 6-о възприятие. Често ми се случва да вземем за пример още преди някой да е пристигнал при мен, аз към този момент да знам какво ще ми каже. Изпреварвам събитията понякога, което доста ми оказва помощ, само че неприятното е, че в множеството случаи познавам неприятните неща, които се случват, за положително или неприятно “.

Преди да сложи международен връх и да преодолее 209 сантиметра височина, Стефка Костадинова сънувала чудноват оракулски сън, който й подсказал, че ще има нечуван триумф и шанс. Малцина са хората, които знаят, че преди международното по лека атлетика в Рим тя е контузена грубо. Именно поради това няма има вяра, че ще успее да вземе орден. В нощта преди финала обаче й се присънва необикновен сън, който се разтълкувал като голям шанс и който й донесъл подобен.

Азис също твърди, че има ясновидска заложба, с каквато се хвали и баба му. „ Усещам обстановки. По-скоро – прочит. Аз чета по хората. Не знам, нямам пояснение какво е, само че имам заложба да виждам в бъдещето. И неприятно, и хубаво и съм го пробвал стотици пъти. И стотици пъти съм се оказвал грубо прав “, споделя още той. Загледал е сервитьорка в заведение и е видял нещо, обвързвано със женитба в нея. Казал й, че скоро ще се ожени, на което тя отвърнала, че надали ще се случи това, само че сестра й се е омъжила на предния ден и била на сватбата й.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР