Популярната от Господари на ефира и На кафе Ева Веселинова

...
Популярната от Господари на ефира и На кафе Ева Веселинова
Коментари Харесай

Ева Веселинова стана учителка

Популярната от " Господари на ефира " и " На кафе " Ева Веселинова стана учителка, само че за един ден.

``
реклама

Тя бе в 144-о учебно заведение " Народни будители " в София като част от кампанията  " Успели българи дават персонален образец ".

Ева пусна фотоси в " Инстаграм ", към която написа:

" Благодаря на учениците от 144 учебно заведение " Народни будители ", че ме посрещнаха с такава обич! ❤ Почетохме дружно и поговорихме за доста неща. Въпреки че " Възрастните в никакъв случай нищо не схващат сами, а за децата е уморително все да им изясняват и изясняват. ", се надявам да съм била потребна за тях. 
Следващите учебни заведения, които ще посетим с сътрудниците от акцията " Успели българи дават персонален образец ", са в Банско ".
     Вижте тази обява в Instagram.         
Благодаря на учениците от 144 учебно заведение " Народни будители ", че ме посрещнаха с такава обич! ❤ Почетохме дружно и поговорихме за доста неща. Въпреки че " Възрастните в никакъв случай нищо не схващат сами, а за децата е уморително все да им изясняват и изясняват. ", се надявам да съм била потребна за тях. Следващите учебни заведения, които ще посетим с сътрудниците от акцията " Успели българи дават персонален образец ", са в Банско. #backtoschool #teacher #успелибългаридаватличенпример #кампания #school #perfectday #ekzuperi #smallprince #inspiration #evaveselinova #reading #readabook #makeadifference #choices #goodmood #photooftheday #meaning #november #autumn

Публикация, споделена от Eva Veselinova (@evaveselinova) на Ное 7, 2019 в 7:40 PST

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР