Популярната готвачка Виктория Зайкова заби ново гадже. Повече от година

...
Популярната готвачка Виктория Зайкова заби ново гадже. Повече от година
Коментари Харесай

Повече от година след като се разведе официално с бащата на детето си, тя най-накрая откри любовта

Популярната готвачка Виктория Зайкова заби ново гадже. Повече от година откакто се разведе публично с бащата на детето си, Виктория най-сетне откри любовта. Красавицата описа, че го разкрила, до момента в който снимала епизодите на риалити състезанието “Мис Плюс сайз ".

Любов

" Той е от Търново, ние снимахме там. Така се срещнахме и повече не желая да издавам, тъй като има доста завистници. Ще кажа единствено, че съм щастлива и разтварям една нова, доста по-позитивна страница в моя живот. " Към момента Виктория живее в Поморие, откъдето е, там работи като началник в огромен ресторант. Половинката й обаче към момента живее в Търново. " Нямам никакво желание да се местя от родния си град. Без море няма да мога да вирея “, споделя Зайкова и прибавя, че там, където има огромна и същинска обич, дистанцията няма по какъв начин да бъде спънка.

Годеж

За новия мъж в живота на червенокосата дама се разбра, откакто тя показа фотография, на която целува незнаен господин. Това накара почитателите й да шушукат. Броени дни преди този момент обаче готвачката качи фотография на червен букет рози, а на ръката й акцент стана пръстен от бяло злато с елмаз. Това провокира мнения, че най- евентуално Виктория е побързала да каже " да “ на новата си възлюбена, предава " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР