Популярната бизнес дама Петя Мурути спечели конкурса Булка на годината

...
Популярната бизнес дама Петя Мурути спечели конкурса Булка на годината
Коментари Харесай

Бизнес дама стана Булка на годината

Популярната бизнес дама Петя Мурути завоюва състезанието " Булка на годината " 2021. Надпреварата бе проведена от списание " Булка " и бе извънредно оспорвана.
Петя Мурути впечатли всички с описа за своя брачен ден, с изящната си визия и баснословен брачен интериор. Тя развълнува журито и справедливо сграбчи огромната премия. 

Като победител в състезанието, Петя завоюва и уикенд за двама в най-награждавания хотел в България, който е с пет звезди в Банско.

Сватбеното празненство на Петя Мурути и нейния обичан Христос Мурутис се организира на 12 септември 2021 година в Правец. Те бяха избрали най-важния ден в живота им да наподобява съвсем като приказка. Край красиво езеро в огромен комплекс, Петя и Христо си споделиха заветното " Да “ и се свързаха вечно в едно цяло, написа " България през днешния ден ".

Украсата на събитието бе внушителна и се състоеше от над 15 000 стръка еустома, над 30 000 бели рози, над 500 пиафлори и над 1,5 км кристали. 15 бели гълъба бяха пуснати в небето като знак на любовта на младото семейство Мурути.

Булката сияеше в своята възхитителна рокля, дело на дизайнера София Борисова. Тя бе направена по поръчка от най-високия клас дантела. Обувки на първокласна марка допълваха визията на Петя. Те бяха обсипани с изящни кристали и напряко блестяха.

Бижутата също бяха изискани. Уникалните диамантени обеци на булката приковаваха погледите на всички. От главата до петите Петя изглеждаше като същинска принцеса от приказките!

" Моята сбъдната приказка – оазис на приглушен, само че обилен лукс… ", разказа този най-незабравим ден в живота си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР