Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като

...
Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като
Коментари Харесай

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал допусна забележителен спад.

Никълъс Мертен, водещ на YouTube канала DataDash, показа своите прозрения в неотдавнашно видео.

Мертен отбелязва, че представянето на Биткойн по отношение на NASDAQ демонстрира низходяща наклонност за водещата криптовалута. Докато огромните софтуерни компании означават обилни облаги заради капацитета на изкуствения разсъдък (AI), ценовото деяние на Биткойн е изпреварено.

Рязкото повишаване на софтуерните акции на NASDAQ, провокирано от обещанията, свързани с технологията на изкуствения разсъдък, е причина за безпокойствие. Мертен акцентира впечатляващото показване на NASDAQ, който доближи най-високата си точка от април 2022 година насам. Тази внезапна възходяща траектория оспорва дълготрайния разказ за мечи пазар, защото инерцията в софтуерния бранш се форсира.

Обратно, Биткойн се намира в друга обстановка, като се търгува на равнища, невиждани от юни 2022 година, и се приближава до равнищата, следени през август същата година.

Мертен натъртва на смисъла на съотношението BTC/NDX, което съпоставя Биткойн с NASDAQ. Анализът демонстрира, че Биткойн се отхвърля от облагите си по отношение на NASDAQ след неотдавнашното си рали, което демонстрира евентуален огромен спад. Съотношението се намалява с над 20% и се доближава до сериозно равнище.

Той показва, че възобновяване на Биткойн от ноември 2022 година до април 2023 година, по време на което той изпревари NASDAQ със 75%, е било извънредно. Остава обаче въпросът дали тази наклонност ще продължи.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $26,904, което отразява нарастване от 5.4% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР