Популярен чешки инфлуенсър намокри дупето на жена си със светена

...
Популярен чешки инфлуенсър намокри дупето на жена си със светена
Коментари Харесай

Кощунство в храм: Моделка си повдигна полата, надупи се, а гаджето ѝ я... ВИДЕО 18+

Популярен чешки инфлуенсър намокри дупето на жена си със светена вода по време на посещаване в индуистки храм в Бали. Видеото провокира вълна от отвращение в обществените мрежи, написа LADBible.

Зденек Слоука от Чехия и неговата другарка Сабина Долезалова посетили индуисткия храм на остров Бали, където изворната вода се употребява за ритуално филтриране.

На видеото се вижда по какъв начин Сабона застава пред едно от светилищата със светена вода в храма и повдига полата си. Мъжът поставя ръка под течащата вода и стартира да я пръска по дупето, до момента в който тя се е надупила и се смее.

Двойката разгласява видеото с вярата да събере доста лайкове, само че в действителност получи острата рецензия на хора от целия сват, както и от доста индонезийци. Местните поданици били надълбоко афектирани от непристойните дейности и отношение на интернет звездите.

По-късно двойката разгласява клип, в който сервира своите извинения за „ неуважителното “ видео. Слоука споделя: "Ей, толкоз съжаляваме за видеото от през вчерашния ден. Ние опозорихме светия храм и светената вода в Убуд и не го знаехме, тъй че доста съжаляваме за случилото се. "

"Ние не знаехме, че това е светена вода. Наистина не искахме да създадем нещо неприятно, толкоз доста съжаляваме. Надяваме се, че ще ни простите! ", споделя приятелката на инфлуенсъра.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР