Poptel P10 е един от най-тънките, здрави и модерни смартфони

...
Poptel P10 е един от най-тънките, здрави и модерни смартфони
Коментари Харесай

Да се запознаем с тънкия и модерен смартфон Poptel P10: тестове и особености

Poptel P10 е един от най-тънките, здрави и съвременни смарт телефони с дизайн, въодушевен от Samsung Galaxy S8 Active. Телефонът е водоустойчив (IP68), има 5,5-инчов екран предпазен с Corning Gorilla Glass, NFC модул, камера със датчик на Sony, осемядрения Helio P23 и други. Но какво в действителност е неговото качество на направата? Това може да се разбере от следния занимателен клип:



Клипът демонстрира рисковите проби на Poptel P10. Можем да забележим какво се случва откакто бъде прегазен от автомобил, горен, замразяван, поливан с гореща вода, употребен за чупене на орехи и лед, неведнъж изпускан и т.н . След всички тези хард тествания смарт телефонът оцелява! P10 изненадва всички, тъкмо както Huawei изненада потребителите тази заран с флагмана Mate 20 X. Можем да се замислим, дали китайските смарт телефони напълно скоро няма да се окажат спечелили на световния пазар.

Другата добра вест е, че в AliExpress към този момент работи формалният интернет магазин на Poptel. Там могат да бъдат закупени всички устройства на компанията, в това число Poptel P9000 Max и P10, освен това с огромни отстъпки.

Първите гости на онлайн магазина ще получат най-различни безвъзмездни дарове, като държач за телефона, автентичен OTG кабел, слушалки и протектор. Времето е лимитирано и си коства незабавно да ревизирате.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР