Попита защо към него отношението е по-различноЛидерът на Има такъв

...
Попита защо към него отношението е по-различноЛидерът на Има такъв
Коментари Харесай

Слави попари Кирил Петков

Попита за какво към него отношението е по-различно
Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов насочи поредна рецензия към някогашните ръководещи от „ Продължаваме промяната “.

Той направи това за следващ път посредством пост в профила си в обществената мрежа Facebook.

В него Трифонов написа, че в случай че човек се опълчи на „ измамниците от Политическа партия “, бива разгласен за мафиот. В случай, че зададеш неуместни и провокативни въпроси на „ измамниците от Политическа партия “, получаваш лакът в корема.



„ Толкоз за „ почтените “ нови политици. И един въпрос към медиите –получавате ли пари от измамниците, с цел да прикривате тяхната дивотия и експанзия? “, заключава той.

Малко по-късно Трифонов изригна с нов пост в профила си във Facebook, в който пита какво щеше да се случи, в случай че той беше този, който бърка под полата на Лена Бориславова и ръга журналиста.
Той си дава отговор самичък, че против него щяха да скочат всички журналистически гилдии, както и да бъдат предавани мнения от заран до вечер по тематиката. Не изключва и опцията въпросът да стигне чак до Брюксел.

Ето какво написа той:
Уважаеми сътрудници, назовавам ви “колеги “, тъй като самият аз съм взел хиляди изявленията и по тази причина считам, че имам достойнството и правото да ви назовавам “колеги “.

Така че – уважаеми сътрудници, дано си представим, че по това стълбище зад Лена Бориславова вървях аз. И аз бях този, който й бърка под полата. И също, дано си представим, че аз бях този, който ръга публицист в ребрата, до момента в който ми задава въпрос.

Дали вие щяхте да имате такава блага, щадяща, компромисна и съвсем нежна реакция по отношение на мен, каквато, неизвестно за какво, имате към Кирил Петков?

Ако аз бях този, който бърка под полата и ръга журналиста, против мен щяха да скочат всички журналистически гилдии, щяха да излъчват мнения от заран до вечер по въпроса, и най-вероятно въпросът щеше да стигне чак до Брюксел.

И в този момент, уважаеми сътрудници, желая да ви попитам – почтено, кажете, каква е разликата сред мен и Кирил Петков “
Източник: plovdiv24.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР