Попфолк певицата Силвия, която преди години бе сред топ звездите

...
Попфолк певицата Силвия, която преди години бе сред топ звездите
Коментари Харесай

Ретро фолкзвезда проговори за проституцията в бранша и „гнилите ябълки“

Попфолк певицата Силвия, която преди години бе измежду топ звездите в жанра, а репертоарът й се открояваше с мелодични песни, в които има обръщение, тези дни направи яростно изказване в обществената мрежа.

Изпълнителката на „ Апетитна хапка “ е гневна на обстоятелството, че в общественото пространство за всички изпълнителки от попфолка се приказва с систематизирания, без да се гледа на тях като на персони с самостоятелни качества или липса на такива.

Чалга фурията, която в края на 90-те се прочу като звездата с най-големите естествени гърди, реши да назове нещата с същинските им имена и да скочи остро на младите си колежки, които натрупат популярност с креватните си осъществявания.

„ Някога, когато нямаше толкоз доста реализатори, получавах ей такива, адресирани писма – имам безчет от тях, изпълнени с удивление, доста топлота и любов. Някога бяхме малцина, само че за сметка на това качествени певици и артисти, колкото и нескромно да звучи. Някога музиката не беше комерс, а подбрана – с хубави текстове и мелодии. Не беше срамно да се наречеш попфолк певица, а в днешните времена, признавам, че в случай че някъде не ме разпознаят, откровено се веселя. Мразя, когато поставят всички певици под общ знаменател, тъй като НЕ всички от нас са пробили в музиката самопредлагайки се и минавайки през кревати! АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ! И други мои колежки не са! Всичко опира до индивида, до неговото образование и морал, до това какъв брой уважаваш себе си като жена “, споделя Силвия.

„ Във всяка една специалност има гнили ябълки, само че, апелирам – бъдете интелигентни и не хвърляйте камъка с лека ръка! На тези, които са лимитирани в мисленето си, ще кажа следното: попфолк певиците или по този начин обичаното ви определение „ чалга-певици “, могат да пеят съвсем всичко, от всеки един музикален род! А това малко певици от другите стилове музика го умеят “, добавя тя./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР