Попфолк певицата Мария е напът да приключи и този брак.

...
Попфолк певицата Мария е напът да приключи и този брак.
Коментари Харесай

Мария се развежда?

Попфолк певицата Мария е напът да завърши и този брак. Повод са това съмнение е написаното от нея в обществените мрежи, след побоя на брачна половинка ѝ Миро предходната седмица.

Благодаря ви! Обичам ви. Искам да ви веселя, да ви срещам и да се забавляваме дружно! Да върша красиви планове и обичани песни към този момент повече от 20г. за вас Много неща са зад тила ми, с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и припомням!

Все още не е ясна повода за абсурда в фамилията на певицата, само че той стана притежание на цяла България, откакто брачният партньор ѝ беше задържан.

Съдът гледа мярката му за неотклонение. По гледище на страните, магистратите решиха съвещанието да се организира при закрити врата, с цел да резервира неприкосновеността на персоналния живот на двойката.

36-годишният Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 г. Мария има щерка - Марая, от първия си брак. 

Пред униформените тя е обяснила, че Миро не й протяга ръка за първи път, а даже я е и заплашвал с револвер, опрян в главата й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР