Попфолк певицата Андреа май го е закъсала сериозно с парите,

...
Попфолк певицата Андреа май го е закъсала сериозно с парите,
Коментари Харесай

Андреа го закъса с парите

Попфолк певицата Андреа май го е закъсала съществено с парите, откакто към този момент няма поддръжката на Кубрат Пулев, а клубовете от дълго време не помниха за нея и не я включват в стратегиите си.

Блондинката е принудена да разпродава облеклата си, с цел да може въпреки всичко да закърпи по някакъв метод бюджета и да живее умерено. Затова е решила да извади от дрешника скъпите си тоалети, които е купувала по времето на славната си кариера. 

„ Носени са единствено по веднъж и повече не са обличани “, сподели изпълнителката пред „ Телеграф “. Андреа е направила уебсайт, където качва фотоси на тоалетите и тяхната цена. Цените на облеклата са приблизително към 150-200 евро.

Една обаче прави усещане, защото цената й е рекордните 4000 евро. Покрита е с блестящи камъни. „ Тези облекла са познати на моите почитателите, които ме наблюдават. Правя го, тъй като в този отрасъл няма по какъв начин да повтаряш един тоалет. Ние не обличаме по два пъти едно и също “, показа още русокоската.

Идеята на изпълнителката да даде нов живот на облеклата си й идва от холивудските звезди, които постоянно практикуват тази тактика. Андреа се въодушевила на първо място от семейство Кардашиян, известно с хубостта, стила си и марките, които основават. „ В Америка също го вършат, да вземем за пример линията на Кайли и Ким Кардашиян, и цялата им фамилия, те употребяват този метод на работа “, посочи певицата

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР