Попфолк певецът Азис разкри за неподозирано свое качество. Костинбродския славей

...
Попфолк певецът Азис разкри за неподозирано свое качество. Костинбродския славей
Коментари Харесай

Феновете настръхнаха: Кралят на попфолка Азис призна за сериозна диагноза

Попфолк артистът Азис разкри за неподозирано свое качество.
Костинбродския славей се оказа същински полиглот. На стори в Instagram в отговор на въпрос на собствен обожател той разкри, че приказва свободно цели шест езика, а на три от тях и написа, само че не посочи кои са те.
Кралят на попфолка подтикна почитателите си да му задават въпроси в социалката. От тях стана ясно още, че преди му е пречел обстоятелството, че е „ най-разпознаваемия българин “, както установи различен негов почитател. „ Свиква се с всичко. В началото се дразнех и ставах нападателен и раздразним. Вече ми е все тая. “, отсече Азис, предава Телеграф.
В сторитата си Костинбродския славей разкри детайлността, че той в действителност е първият наш реализатор с концерт на Националния стадион „ Васил Левски “. „ Аз съм първият български артист имал концерт на стадиона. Но ти благодаря за доверието “, показа той в отговор на различен въпрос.
В сторитата си артистът показа, че е диагностициран с тежко заболяване. „ Диагностициран съм с „ Биполярност “. Това не е загадка за никой. Всъщност аз нямам секрети от вас, като се замисля. “, написа той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР