Попфолк изпълнителката Софи Маринова е приключила с приготовленията около сватбата

...
Попфолк изпълнителката Софи Маринова е приключила с приготовленията около сватбата
Коментари Харесай

Софи Маринова плаща 100 бона за сватбата на Лоренцо

Попфолк изпълнителката Софи Маринова е завършила с приготовленията към сватбата на Лоренцо. Синът ѝ ще се задоми в края на месец ноември. Бъдещата му жена се споделя Мария и е от Етрополе, написа Стандарт.

Дуетната половинка на Слави Трифонов е избрала всичко до последния подробност към тържеството, което ще се организира в Правец. Софка е платила капаро в ресторанта, където ще бъде огромният ваучър. Плеадата от звезди пък, които ще се грижат за положителното въодушевление на ромската фамилия, към този момент е дала позитивен отговор на Софка. Глас на сцената ще вият Преслава, Коцето, Устата и още доста други, с които Софка е близка другарка.

Роклята на булката Мария също от дълго време е купена. Хотелът, в който гостите ще спят след тежката вечер, към този момент е непокътнат и е платено капаро. Целият комплекс е запазен от Маринова за най-важния ден в живота на единственото й отроче.

Цялата женитба ще коства повече от 100 бона на Софка. Въпреки баснословна сума, Маринова е подготвена да извади даже и повече, с цел да направи тържеството на Лоренцо и обичаната му епично и незабравимо.

Ромската перла доста харесва избраницата до наследника си. Софка от дълго време я познава, защото тя живее покрай фамилната къща на ромската перла. На всичкото от горната страна бъдещата жена учи дружно с Лоренцо няколко години в локалното учебно заведение в Етрополе.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР