Попфолк изпълнителката Галена поздрави феновете си за Цветница със снимка

...
Попфолк изпълнителката Галена поздрави феновете си за Цветница със снимка
Коментари Харесай

Галена каза какво е общото между фолка и хомосексуализма

Попфолк изпълнителката Галена поздрави почитателите си за Цветница със фотография от Нидерландия. Сексапилната певица разгласява в персоналния си профил фотос, на който държи чаша шампанско, а до нея седи и нейният обичан, предприемачът Галин Анастасов. Двамата стоят на открита тераса, озеленена с палми, и по всичко проличава, че пролетното време е стигнало до западната страна.

На слънчевия декор зад влюбените се виждат емблематичните цветни полета от лавандула, написа „ Телеграф “. Към живописната обява изпълнителката добави и празнично изложение: „ Цветно и щастливо да ви е на Цветница! Светъл празник на всички! “.

Междувременно фолкпевицата стана част от издание на родната общественост на лесбийките и гейовете, защото намерено ги поддържа. В частта, отдадена на нея в книгата, изпълнителката споделя за какво се е присъединила в последния прайд в столицата и че е разочарована от почитателите си, които не я поддържат. "Прайдът е събитие с изключителна значимост, което наложително би трябвало да продължава да се състои всяка година. Може да отнеме още едно-две генерации, само че съм сигурна, че ще пристигна моментът, когато половата ориентировка ще бъде последното нещо, което ще дефинира по какъв начин възприемаме даден човек ", споделя фолкпевицата.

Заради позицията й част от почитателите на Галена възнегодуваха, само че тя гневно им отвръща. "Ако някой мой почитател е бил отчаян от присъединяване ми на прайда, то аз съм два пъти по-разочарована от него или нея. През моята близо 17-годишна кариера съм се сблъсквала с какви ли не предубеждения и съм привикнала да съм крива на някого. Не ми е цел в живота да бъда харесвана от всички, това би означавало, че не върша нещо, както би трябвало ", безапелационна е чалга дивата, която признава, че не може да одобри мисленето на някои младежи.

Галена прави и съпоставяне сред отношението към попфолка и хората с нетрадиционна полова ориентировка.
"Попфолкът, въпреки и най-масов в България, постоянно е бил и най-отричан. По това си приличаме, даже единствено за това би трябвало да се поддържаме. Моите сътрудници би трябвало обществено и бе боязън да заявят поддръжката си, защото това е най-малкото ", споделя още в книгата фолкаджийката, представена от "България през днешния ден ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР