Попфолк дивата Райна стяга куфарите за турне в САЩ и

...
Попфолк дивата Райна стяга куфарите за турне в САЩ и
Коментари Харесай

Райна стяга куфарите за САЩ

Попфолк дивата Райна стяга куфарите за турне в Съединени американски щати и Канада. Чаровната брюнетка ще забие ток в Сиатъл на 3 март, където ще насочи музикален привет към българите зад Океана за Националния ни празник. На 7 март тя ще полее и Деня на дамата в Лас Вегас.

Другите дати от обиколката на певицата ще бъдат оповестени скоро. Освен познатите си шлагери, тя ще показа и песните от четвъртия си фолклорен албум Тежко мина младостта.

След турнето Райна ще се нанесе в новия си дом. Тя стяга еко къща, а с плана се е нагърбила швейцарска архитектка, с която певицата се среща по време на екскурзия в Куба. Парлцелът към този момент е закупен, а решението да свие ново гнездо пилето на попфолка взима след гибелта на домашния си любим.

Пинчерът Дракон умрял в ръцете на изпълнителката на Зле те слушам в жилището ѝ. Тя решила да заличи тежките мемоари с ремонт, който обаче се проточил половин година и по този начин пристигнала концепцията за къща, написа Монитор. В нея се чака да заживее и новият ѝ другар, като 36-годишната хубавица отхвърли да е учител от Европа и е безапелационна, че не е паралия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР