Попфолк дивата Лияна разкри, че през изминалия уикенд тя и

...
Попфолк дивата Лияна разкри, че през изминалия уикенд тя и
Коментари Харесай

Ужас! Лияна и дъщеря и на косъм от смъртта след пожар в СНИМ...

Попфолк дивата Лияна разкри, че през миналия уикенд тя и фамилията й са изживели същински призрачен сън с думите: " Разминахме се с нещо ужасно ". Певицата стана жертва на пожар и домът ѝ в София се оказа обхванат от пламъци.

" Благодаря от цялото си сърце и на хората, подали сигнал за пожара, защото надали щяхме да разберем. Всички спахме през това време... Ако мога персонално да благодаря и да се реванширам по някакъв метод на тези хора, дано ме потърсят! ", споделя Лияна. Огънят пламва в неделя заран, до момента в който певицата и щерка й още спят. Лияна не разкрива каква е повода и от кое място потеглят пламъците.

Апартаментът й е отчасти опожарен, от фрагменти се вижда, че част от жилището не е наранена, само че друга е съществено опожарена. 41-годишната звезда изрича благодарностите си неколкократно, освен към съседите, които звънят на пожарната, само че и на самите чиновници, които се отзовават извънредно бързо на сигнала. " Благодаря и най-вече на Бог, че тази заран се събудихме живи и здрави ", споделя изпълнителката на шлагера " Като хлапе ".

Само няколко дни преди случая Лияна се прибра от Италия. Тя бе на детокс отмора в един от най-известните центрове в Европа. Именно в Мерано се ползват най-ефективните способи за терапия за намаляване и детоксикиране на тялото. Лияна прекара няколко дни там и споделя с феновете си изкусителните ястия и режими, които й оферират, разяснява " България през днешния ден ".



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР