Попай моряка и неговата страст към спанака изглежда като забавна

...
Попай моряка и неговата страст към спанака изглежда като забавна
Коментари Харесай

Ефектът на спанака, който ще ви изненада

Попай моряка и неговата пристрастеност към спанака наподобява като занимателна художествена небивалица, макар че знаем за изгодите от зеленолистния зарзават.

Оказва се обаче, че резултатът Попай си е изцяло действителен. Това потвърждават немски учени от Берлинския свободен университет, изследвали състава на спанака.

Според резултатите, в зеленчука се съдържа екдистерон, който е естествен анаболен стероид.

Изследователите са на мнение, че резултатът от този хормон е толкоз мощен, че на спортистите би трябвало да им бъде неразрешено да употребяват спанак в огромни количества.

Проведено проучване за Световнатa антидопингова организация потвърждава тройно по-добри резултати при физическа активност на хората, които са приемали капсули с екдистерон в продължение на 10-дневна подготвителна сесия, в сравнение с при тези, на които е обещано плацебо, написа Daily Mail.

Учените са сюрпризирани от мощния резултат на анаболния стероид, който ни дава мощ и кара мускулите да порастват. Него можем да реализираме с потреблението на четири кг спанак дневно. Сериозно количество, несъмнено. Но и с много по-малко още веднъж ще усетим прилив на мощ и сила.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР