Попадайки толкова често под светлината на прожекторите, на знаменитостите редовно

...
Попадайки толкова често под светлината на прожекторите, на знаменитостите редовно
Коментари Харесай

Признанието на Дженифър Лорънс

Попадайки толкоз постоянно под светлината на прожекторите, на звездите постоянно им се постанова да дават отговор на най-различни спекулации по техен адрес. Най-голям интерес нормално има към персоналния им живот и външния им тип, които и се разясняват най-често.
 Дженифър Лорънс и неуместната обстановка с колана й в Ню Йорк
Неудобната обстановка, в която изпадна Дженифър Лорънс

Случва се и на звездите

Доста са известните персони, които са били упреквани, че са се подлагали на пластични интервенции. Последно  реши да отговори на мненията, ориентирани към нея, като изрично отхвърли да е лягала под ножа.

Сега на прицел пък е Дженифър Лорънс, която взема решение да е откровена за еволюцията във външния си тип по време на прям диалог с Кайли Дженър. Пред списание Interview актрисата споделя повече за това по какъв начин опитът ѝ с грима се е трансформирал с годините.

" Невероятно е какво може да направи гримът, тъй като работя с Хун Ванго, който акцентира устните, и го назовавам персоналния ми еластичен хирург, тъй като през последните няколко месеца, откогато работя с него, всички са уверени, че съм си правила интервенция на очите ", издава.
 Снимка 643753

Тя е безапелационна, че това, което се е трансформирало във външния ѝ тип, не е с помощта на оперативна интервенция, а на грим. Актрисата споделя още, че е почнала да се гримира на 19 години и е виждала фотоси от този момент, които съпоставя със настоящи, и си дава сметка, че остарява.

" Отслабнах в лице след раждането и се трансформирах, тъй като одъртявам. Всички си мислеха, че имам интервенция на носа, а аз им споделях: " Носът ми е безусловно същия. Бузите ми се стопиха. Благодаря ви, че го споменахте ". "

На собствен ред  също разяснява по какъв начин персоналният ѝ опит с грима също се е трансформирал, откогато е пораснала.
 Снимка 643754

" Виждам фотоси преди и след, когато съм на 12 и когато съм на 26 и веждите ми са попълнени по друг метод. Имам силует ", споделя тя и признава, че не схваща за какво хората считат, че смяната се дължи на пластични интервенции.

Риалити звездата в никакъв случай не е криела, че си поставя филъри в устните, защото постоянно е желала да има " огромни, сочни устни ". Преди това обаче е разчитала на молив за устни, с който да ги направи да наподобяват оптически по-големи. А пристрастеността ѝ към грима с времето прераства и в бизнес.
 Дженифър Лорънс с следващ урок по жанр - този път на Women's Wear Daily Honors в Ню Йорк
Урок по жанр от Дженифър Лорънс

Още една убийствена визия за червен килим

Кайли Дженър признава, че да започва козметичната си компания Kylie Cosmetics е било същинско предизвикателство. Към днешна дата обаче риалити звездата може да се похвали, че е отпред на бизнес за милиони.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР