Поп звездата Поли Генова разкри, че е бременна с момче.Това

...
Поп звездата Поли Генова разкри, че е бременна с момче.Това
Коментари Харесай

Поли Генова разкри пола на бебето

Поп звездата Поли Генова разкри, че е бременна с момче.

Това изпълнителката на If Love Was A Crime направи по време на свое изявление за bTV. На въпрос от страна на телевизионния водещ Александър Кадиев дали би разкрила пола на първия си правоприемник, тя му отвърна „ Е, не е като твоето “. Синът на Катето Евро отглежда дъщеричка, която се появи на бял свят през 2015 година

Според прогнозите, Генова ще гушне бебето напролет. Бременността е и измежду главните аргументи певицата да се отдръпна от менторския си стол в Гласът на България, откакто бе част от журито в продължение на два сезона. Нейното място в риалити формата зае Михаела Филева.

За таткото на бебето не се знае доста, което не е изненадващо, поради че Поли от край време крие детайлностите към персоналния си живот в цялостна загадка. За него е известно само, че е чужденец, като Генова разкри, че корените му го свързват с Холандия, а не с Филипините, каквито бяха слуховете до неотдавна.

Двамата са дружно към този момент повече от година, а познанството им датира от преди две. Бъдещите родители се срещат на премиите на БГ Радио в Благоевград. Генова разкри, че дружно с мъжа до себе си говорили нееднократно за вероятно включване от щъркела, само че не били възнамерявали бременността.

„ Имам голямото благополучие той да се съгласи да пристигна да живее при мен в България. Моят избор е подобен. Искам да остана да пребивавам в България, тъй като тук се усещам по-добре “, изясни пред bTV още звездата, като добави, че не се вижда скоро в бяла рокля.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР