Поп звездата Миро Костадинов е на топа на клюката с

...
Поп звездата Миро Костадинов е на топа на клюката с
Коментари Харесай

Пламна нова гей афера с Миро

 Поп звездата Миро Костадинов е на топа на клюката с нова спекулация. Въпреки, че музиканта публично се разгласи за хетеросексуален и показа в общественото пространство нежната си половинка, злите езици го заклещиха отново с мъж.

Певецът от дует " Каризма " е в по-специални връзки с китариста си Момчил Косев от групата SoulBmoll, твърди уеб сайтът Пик. Двамата са съвсем неразделни и отвън участията си, поради което им преписват фамилиарност. Творческата половинка на Галя даже разяснява слуховете, което не е типично за него. Ето какво написа в Инстаграм той с огромна доза подигравка:

" Компенсирам “веселите " вести с навирен “гребен ". Сигурен симптом, че възразявам на обстановката е, когато съм положил екстра грижа за осанка. В спокойни дни въобще не ми пука по какъв начин наподобявам (освен на сцена) Бъдете здрави! "

Според източници наскоро от групата на младока напуснала вокалистката им Мелинда. Тя освен забелязвала какво се случва сред двамата, само че и открила, че хонорарите й са доста по-малки от тези, които Миро дефинира на обичания си. Възмутена и омерзена дамата напуснала групировката на добричлията, написа Хотнюз.

В разгара на лятото габровецът Косев също подписа брак с приятелката си Стефания Симеонова, само че това надали е спънка за връзките му с Миро, шушукат в средите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР