Поп звездата Люси Дяковска се върна в училище в родния

...
Поп звездата Люси Дяковска се върна в училище в родния
Коментари Харесай

Люси Дяковска отново на училище


Поп звездата Люси Дяковска се върна в учебно заведение в родния си град Плевен.

Разбира се, не става въпрос за опреснителни курсове.

Певицата прекрачи прага на школото „ Панайот Пипков “ – развъдник за гении в региона на музиката, националните танци и изобразителното изкуство, а повода е акцията „ В час по интелектуална благосъстоятелност “, предава Монитор.

Дяковска се срещна с гимназисти, с цел да ги запознае с авторското и сродните му права, какъв брой дълго живеят те и кои са героите по веригата в основаването на една ария. Заедно с нея бе и създателката и главен дипломат на просветителния план на Българска асоциация на музикалните продуценти (БАМП) – Саня Армутлиева.

„ Всички вие би трябвало да мислите за бъдещето без незнание, с цел да развиете гения си в кариера.

Никой няма право да употребява творбата ви без вашето единодушие, а то нормално коства. За да имаме свободата да се занимаваме с творчество, би трябвало да обезпечим живота си по някакъв метод. Авторските права са това, което ще ви разреши, в случай че сте музикант, да сбъдвате фантазията си в студиото, вместо да работите в офис, с цел да оцелявате. “, съобщи Саня.

Люси даде образец за практикуване на морално право върху произведение с избор на ария за репертоара на No Angels:

„ Мениджърът ни влезе в договаряния с Eurythmix за шлагера им There Must Be An Angel.

Те се съгласиха да ни дават песента, единствено в случай че спазим наложената от тях матрица за звучене на кавъра. Като създатели не разрешиха всякаква импровизация върху мелодията. “
Normal 0 21 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-ansi-language:EN-US; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР