Поп-звездата Георги Христов, който не дава интервюта, още по-малко пък

...
Поп-звездата Георги Христов, който не дава интервюта, още по-малко пък
Коментари Харесай

Георги Христов открехна вратата на спалнята си: Има човек до мен, когото обичам!


Поп - звездата Георги Христов, който не дава изявленията, още по-малко пък разяснява персоналния си свят, изплю камъчето пред списание Biograph, че е влюбен.

„ Има човек до мен, който ме прави безпределно благополучен. Човек, който ме зарежда и който обичам. Казвам „ Обичам те “ всеки ден неведнъж, тъй като на следващия ден може да е късно “, признава артистът. Той обаче крие своята обич надалеч от любопитните очи, тъй като персоналният му живот не интересува никого.

Много се нервира на въпроси дали съжалява, че не е основал деца на 60 години

 защото има прелестно семейство. „ Нито съм сирак, нито съм подхвърлено дете. Имам отлично семейство, имам прелестни племенник и племенница “, споделя изпълнителят на „ Черно й бяло “.. Най-тежкият миг в живота му е загубата на майка му, която си отиде от този свят от рак преди седем години. „ Опитвам се да го приема, само че това е доста мъчно.

 

Този човек за мен беше всичко. Липсва ми, тъй като знам, че не мога да я срещна и да я прегърна “, не крие болката си артистът. Оттогава преди всеки собствен концерт той приказва въображаемо с майка си с думите:

Майко, пея за теб и за всички души, които ще ме слушат от оня свят.

„ Приживе тя постоянно идваше на моите изяви и беше доста щастлива, а преди този момент постоянно се притесняваше. Тя живееше моя живот. Най-ценният урок от нея е да бъда подобен, какъвто съм. Да не се трансформирам, да не отстъпвам себе си непременно, без несъмнено, да преча на другите “, изяснява Георги Христов, който живее в огромна къща. Денят му стартира с чаша кафе и извършения за тонус, с уреди и скачане на въже. Признава, че преди е имал проблеми с килограмите. В къщата му има и сауна, в която прекарва по половин час дневно. Там с изключение на, че чисти токсините и се зарежда с сила за деня, обича да чете, да написа текстове и да ги разучава. Харесва кънтежа на будоара си и там постоянно извършва новите си песни за първи път.

Разкрива, че няма никакви корекции на лицето си, тъй като доста го е боязън.

Не прави и нищо особено за гласа си преди концерт. Точно противоположното пие алкохол с доста лед, както и леденостудена сода, от хладилника. Затова счита, че има най-дресираният глас у нас. „ Колкото повече робуваш на нещо, толкоз то става по-нежно и склонно към заболяване. Никога не съм го жалил и съм викал, и съм крещял, и съм пял с огромен глас. Не съм можел да говоря - изляза на сцената, гласът е там. Не знам дали се тормозя преди изява. Това е доста необичайно чувство.

Аз преди концерт загивам.

На всеки концерт загивам - без значение къде, пред какъв брой хора. Който ми каже, че не се тормози, преди да излезе, значи си е сбъркал специалността и би трябвало да завърши мигновено с нея. В мига, в който обаче стъпя

на сцената, на първата секунда, всичко отпада и аз не помня за напрежението “, споделя звездата. Той не обича да е самичък преди концерт и да се концентрира. Точно противоположното -събира се с най-близките си и споделя смешни вицове единствено и единствено да не мисли какво ще му се случи по-късно. Сред най-близките му другари измежду сътрудниците е Нели Рангелова, която назовава „ сестра ми “, изключително откакто и двамата изгубиха майките си едновременно. Има обаче и сътрудници, които той презира. „ Допускал съм доста бърка, само че се изучавам от тях, а от някои даже не се и изучавам и ги дублирам неведнъж. Както желая да ми простят тези неточности, по този начин желая и мога и да прощавам, само че не го върша до безконечност. Аз прощавам веднъж. И след това не помня, че тези хора съществуват. Аз не мога да ненавиждам, аз ненавиждам. Омразата е възприятие.. Има хора, които ненавиждам, и в моята колегия има няколко такива “, безапелационен е Георги Христов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР