Поп звездата Били Айлиш открадна песен на БГ певица. Появи

...
Поп звездата Били Айлиш открадна песен на БГ певица. Появи
Коментари Харесай

Били Айлиш открадна песен на наша певица

Поп звездата Били Айлиш открадна ария на БГ певица. Появи се демо на ария на Виктория Георгиева, върху която пее поп певицата.

„ Били Айлиш, това е подозрително, това е необичайно “, написа Георгиева под видеото, в което реагира на една от песните от идния албум на поп звездата Били Айлиш.

Публикацията породи доста версии какво тъкмо се е случило и дали в действителност Айлиш е взела песента на Виктория. Една от версиите е, че нашенката е продала правата на песента си, написа " Телеграф ".

„ Вероятно е Виктория или лейбълът ѝ да са дали песента под формата на демо (това е цялата концепция на демозаписите - да илюстрират евентуална ария, въз основа на която актьорът да избере да запише своя версия), с цел да бъде препоръчана за запис от Били, и тя действително да е харесала за албума си “.

Това деликатно изясни една от теориите на фенка и всички, които повярваха, че казусът е подобен, честитиха на Георгиева за огромното достижение....

Друга версия е, че става дума за кавър изработен благодарение на изкуствен интелект, който насложил песента на Виктория, върху гласа на Били Айлиш.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР