Поп звездата Биби Рекса ще направи дебют в седмото изкуство.

...
Поп звездата Биби Рекса ще направи дебют в седмото изкуство.
Коментари Харесай

Биби Рекса с дебют в киното - slava.bg

Поп звездата Биби Рекса ще направи дебют в седмото изкуство. Певицата ще застане за първи път пред кино камера за комедията Queenpins. Тя ще изиграе хакер, притекъл се на помощ на смазаната от живота и брачна половинка си стопанка в схемата й за машинация с подправени талони.

Главната роля в заглавието е поверена на Кристен Бел, а фотосите към заглавието към този момент текат. Това стана ясно, откакто екранната Вероника Марс разгласи в Инстаграм, че е минала нужните ограничения, свързани със международната пандемия и е още веднъж на работа. На оповестената фотография Бел театралничи с защитен шлем, какъвто са задължени да носят всички от екипа на терен, когато не са в кадър.

„ Това е съвършеният филм за дебюта на Биби. Тя е необикновен гений и интернационална звезда. Сигурни сме, че ще способства за хумора и артистичността в прослойка “, разясняват продуцентите от STXfilms.

Сюжетът на Queenpins е въодушевен от действителни събития, свързани с най-голямата машинация с талони в американската история. Сценарият е дело на Арън Гоудет и Гита Пулапили, които се заемат и с режисурата на заглавието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР