Поп звездата Адел е убедила музикалната стрийминг услуга Spotify да

...
Поп звездата Адел е убедила музикалната стрийминг услуга Spotify да
Коментари Харесай

Адел принуди Spotify да направи голяма промяна

Поп звездата Адел е убедила музикалната стрийминг услуга Spotify да отстрани бутона " shuffle " (бутона за безредие на песните) от албумите, тъй че песните да се възпроизвеждат в реда, който изпълнителят е избрал. Това заяви BBC.

" Ние не сътворяваме албуми с толкоз доста внимание и мисъл за подредбата без причина. Нашето изкуство споделя история и нашите истории би трябвало да се слушат по този начин, както сме ги замислили. Благодаря на Spotify, че ни чу ", написа Адел в Twitter. А от Spotify ѝ дадоха отговор: " Всичко за теб ".

Въпреки това признакът за безредие - две пресичащи се стрелки - към момента се появява върху обособените песни от албума. Това значи, че продължава да е допустимо потребителят да стартира да слуша албуми от всяка ария и да избере песните да се възпроизвеждат в случаен ред.
 Фейсбук, Apple и Spotify блокираха подмолно наличие на американеца Алекс Джоунс
Фейсбук, Apple и Spotify блокираха подмолно наличие на американеца Алекс Джоунс

Те блокираха Infowars

Албумът " 30 " на Адел е първият ѝ от шест години насам. Той излезе в петък и незабавно беше наличен в Spotify.

Това е забележителна смяна спрямо последния ѝ албум - " 25 ", който можеше да бъде закупен единствено физически или изтеглен при излизането му през ноември 2015 година Тавата се трансформира в най-бързо продавания албум в английската история , като още през първата седмица се популяризира допълнително от 800 000 копия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР