Поп певицата Мария Илиева най-сетне изплю камъчето, а именно че

...
Поп певицата Мария Илиева най-сетне изплю камъчето, а именно че
Коментари Харесай

Мария Илиева най-после призна: С Алекс очакваме бебе

Поп певицата Мария Илиева най-накрая изплю камъчето, а точно че чака втори правоприемник. Слухът потегли още в самото начало на бременността й, само че тя настойчиво мълчеше за щастливата вест. Само преди броени минути гласовитата брюнетка разгласи публично този факт в формалната си страница във Facebook, видя HotNews.

"С голямо благополучие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме дружно в това странствуване, наситено с обич, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички #wonderwomen, които борят демографската рецесия на инат на пандемията!
Бъдете здрави и се обичайте! ", показа прочувствено Илиева. Към посланието й прибави и много атрактивна фотография, с която разкрива бременността си.



Засега две неща остават в загадка - пола на бебето и кой е таткото. Припомняме ви, че Мария има наследник от някогашния футболист Георги Михайлов, с който обаче не съумяха да основат крепко семейство. За новия сътрудник на певицата се приказва, че е тъмнокож мъж от Щатите, защото звездата в последно време живее повече в Маями, в сравнение с в родината си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР