Поп певицата Мариана Попова ще става актриса.Брюнетката ще играе в

...
Поп певицата Мариана Попова ще става актриса.Брюнетката ще играе в
Коментари Харесай

Мариана натиска Плачков да я прави актриса - slava.bg

Поп певицата Мариана Попова ще става актриса.

Брюнетката ще играе в нова театрална режисура, където ще си партнира с обичания си - артиста Веселин Плачков. Двамата приготвят въпросната пиеса от към половин година, само че пазят това в загадка. Това ще е дебют за Мариана Попова, която по всичко проличава, че е решила да се преквалифицира от певица в актриса. Репетициите към този момент текат с цялостна мощ.

Не се издава обаче нищо към сюжета и това дали в постановката ще има други герои или Плачков и Мариана ще се вихрят сами на сцената. Както знаете, преди към месец двойката се реалокира да живее в Плевен. "Няма да се върна в София ", зарече се Мариана във Facebook и добави "Да има опция да живееш умерено, без тапи, без стрес и на по-чист въздух е скъпо! Да се преместим и да изнесем децата си от болен град с заболели упоритости и извънредно напрежение е едно от най-хубавите решения, които сме вземали!

София от дълго време не е моят град - оня, зеленият, тихият, толерантният, сантименталният. Тук, в Плевен, откривам загатна за моята София и ми е безшумно... Боже, какъв брой ми е безшумно! ", написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР