Поп-певицата Мариана Попова и старши треньорът на „Левски” – Константин

...
Поп-певицата Мариана Попова и старши треньорът на „Левски” – Константин
Коментари Харесай

Тити Папазов култов: Ако бях станал кмет на София, щяхме да сме като...

Поп-певицата Мариана Попова и старши треньорът на „ Левски” – Константин Папазов разясниха изборния ден и борбата за кметските места в ефира на Нова тв.

„ Отказах се да бъда кмет на София, тъй като доста бързо разбрах истината. Това е проблем на софиянци, а не мой. Ако преди 12 години бях станал кмет, в този момент щяхме да сме станали като Ню Йорк. Има време за всичко, само че в този момент съм се отдал на специалността си и съм безпределно благополучен.

Когато се кандидатирах за кмет, имах друга мотивация. Народът ни е доста стеснен, което е тъпо да го кажем. Постоянно се оправдаваме с ръководещите, само че ние ги избираме. Отидете, гласувайте, имайте наличие в тази държава”, разяснява Константин Папазов.

„ Навсякъде слушаме за свободния избор. Излезте, гласувайте, от вас зависи. Не, ние сме стигнали до такава степен, че тази политическа система не работи. Хората не би трябвало да гласоподават.

В деня на изборите би трябвало да сме на площада. Имаме потребност от промяна на политическата система. Аз персонално си бленувам за президентска страна, за привикване на Велико народно събрание, тъй като този модел с партиите не работи.

Колко години ще си играем на избори и ще харчим средства за това? Искам тези пари да се насочват към просвета, за спорт”, уточни Марияна Попова.

„ България би трябвало да бъде ръководена от престижи, които да се срамят да вършат корупционни практики. Хора с имена, които към този момент са в страната. Когато ги заловен да потънат в земята от срам”, добави Папазов.

„ Хората желаят да станат общински препоръки не поради заплатите, а поради схемите вътре. Така се стига до извършване на покупки на гласове, разправии и качулки. Демонстрации на полицейщина и на дивотия.

Правиш го, тъй като другият претендент е по-силен. Не ви прави чест, хора. Ние гледаме един политически цирк, нищо повече”, заключи Марияна Попова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР