Поп певецът Миро е решил да се поглези подобаващо преди

...
Поп певецът Миро е решил да се поглези подобаващо преди
Коментари Харесай

Миро по стъпките на Благо Джизъса, Оскверни вековна статуя - slava.bg

Поп артистът Миро е решил да се поглези уместно преди сериозната работа,. Той избра за отмора Флоренция, където има доста другари в музикалните среди, само че от фотосите, които разгласява във Facebook, не е ясно дали жена му Ели го съпровожда или релаксира соло. Чаровникът се подвизава в шикозно жилище на площад Санте Кроче. “Част от нашият нов дом идващите дни”, написал е той и е разгласил фотоси на стаите.

Повечето хора означават изключителната физическа форма, с която се е сдобил след години тренировки и го поздравяват. Възможно визитата до Ботуша да е сантиментална почивка за годишнината от сватбата им с Ели Златанов, която живее и работи най-вече в Лондон, само че по принцип когато са дружно, го означават в обществените мрежи, написа "Хотнюз ".

Те се венчаха на остров Корфу преди 5 години в края на август. Една от последните разходки на поп звездата из Флоренция е в Градината на Бардини, ситуирана на 4 хектара.

Певецът се е снимал на фона ѝ с тениска с италиански надпис “Четенето трансформира всичко”. Застанал е до каменната скулптура на куче, в чиято уста евентуално за подбив е поставил фас. Тази му издънка обаче го поставя в един тим с Благой Георгиев, който преди години надраска Колизеума в Рим.
Подобно опозоряване на остаряла скулптура може да коства санкция от стотици евро, тъй като вековната скулптура е историческа полезност и не може да бъде пипана или разрушавана. Изпълнителят на “Август е септември” за повторно влиза влиза в ролята на водещ – преди години събираше влюбени в “Наистина любов” по bTV....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР