Поп иконата Роби Уилямс направи изненадваща изповед, в която призна,

...
Поп иконата Роби Уилямс направи изненадваща изповед, в която призна,
Коментари Харесай

Роби Уилямс: Бях лудо влюбен в Кайли, държах се глупаво

Поп иконата Роби Уилямс направи изненадваща изповед, в която призна, че откровено съжалява, че не е съумял да стане гадже с Кайли Миноуг. 

Звездата от момчешката група " Take That " работи дружно с австралийската изпълнителка по сингъла им от 2000 година " Kids ". По време на своя медийна изява Роби призна, че по това време е усещал мощно привличане към Кайли Миноуг, само че не е съумял да завоюва сърцето й, защото се държал като влюбен младеж, когато тя е била в близост.

Водещият на предаването " My Life Thru A Lens " Скот Милс зададе няколко пиперливи въпроса на Роби Уилям, измежду които и дали е имал връзка с миньончето Кайли.

" Въпреки, че доста ми се искаше, това не се случи за мое огромно страдание. Аз обърках всичко - като че ли бях на 13 години, когато бях към нея. Тя беше като красавицата-мечта от по-горен клас. Не знаех по какъв начин да приказвам обикновено с нея! Но тя е най-великото ми и мощно влюбване ", отговори артиста. 

Роби уточни още, че не след дълго е разкрил любовта в лицето на актрисата Айда Фийлд и двамата са се трансформирали в щастливи родители на четири деца. 

Роби описа и за напускането на " Take That " през 1995 година като изясни, че по това време е претърпял " нервозен срив ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР