Поп идолът Джъстин Тимбърлейк се надява в скоро време да

...
Поп идолът Джъстин Тимбърлейк се надява в скоро време да
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк иска много деца

Поп идолът Джъстин Тимбърлейк се надява в скоро време да се снабди с цялостен тим малчугани от брачната половинка си – актрисата Джесика Бийл.

„ Искам да имам допустимо най-вече деца, в случай че би трябвало да съм почтен. Никога не съм се чувствал по-значим през целия си живот. Събуждаш се и внезапно има едно дребосъче, за което си виновен “, разкри пред изявление за радио Beats 1 той.

Изпълнителят на Cry Me A River и звездата от Денят на влюбените, които си споделиха заветното „ да “ през 2012-а, възпитават 2-годишен наследник – Сайлъс, написа екран. Веднага откакто се появи на бял свят, момченцето се трансформира в креативна муза на популярния си баща. Той нееднократно споделя, че шлагерът му Can`t Stop The Feeling e придобил сегашния си тип с помощта на дребния му правоприемник.

Междувременно носителят на Грами се готви за издаването на нов албум - Man of the Woods, който ще залее пазара на 2 февруари. Другият месец 36-годишният секссимвдол ще оглави и шоуто в полувремето на финала на Супербоул.

Тимбърлейк ще се разпише с присъединяване в спортното събитие за трети път. Той излезе на стадиона в границите на полувремето през 2001 година като част от момчешката група NSYNC и още веднъж през 2004 година, паралелно до колежката си Джанет Джаксън.

Второто му присъединяване провокира скандал, защото тогава той раздра бюстието на 51-годишната поп икона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР