Поп-фолкпевицата Еманеула разказа в ефира на Нова телевизия за новата

...
Поп-фолкпевицата Еманеула разказа в ефира на Нова телевизия за новата
Коментари Харесай

Емануела за новата любов: Досега все съм била мъжа в двойката, а сега за първи път ме глезят!

Поп-фолкпевицата Еманеула описа в ефира на " Нова телевизия " за новата си обич. Той се споделя Мартин и е предприемач. Съвсем скоро двамата се върнали от отмора в Дубай. Любопитното е, че, за разлика от множеството си колежки, певицата за първи път е посветила този оазис на лукса, като е сбъднала петгодишна своя фантазия.

" Заедно сме от 7 месеца, само че се познаваме от 17 години. В началото всичко бе на подбив - излязохме на вечеря да си кажем някакви другарски неща. Първоначално двамата не подходихме съществено, само че по-късно нещата се обърнаха.



Сега го обичам повече в сравнение с той мен, първоначално беше противоположното. Няма нищо общо с шоубизнеса. Много е занимателен, доста носи на подбив. Най-голямото качество в него е, че доста държи на дамата до себе си и я поддържа. Дори да не му харесва, отново ме поддържа. Романтичен е. Изненада ме в 12 ч. вечерта на рождения ми ден със 161 рози.



Такава обич не съм имала, да ме глезят. Досега аз съм била мъжа в двойката ", разкри тя в предаването " На кафе " при Гала.

Любопитното е, че и двамата имат по две деца от предходни връзки. Малчуганите са на друга възраст, като към този момент се познават. Тя обаче е безапелационна, че на този стадий не мисли за още деца.



Емануела срещнала Мартин с таткото на едно от децата си - Димитър Динев. " Просто дребния имаше рожден ден и нямаше по какъв начин. Нямаме страхотни другарски връзки с таткото, само че поради детето поддържаме някакви. Смятам, че хората би трябвало да гледат напред. Колкото до предишното, просто се поучаваш от грешките си ", съобщи метафизичен певицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР