Поп фолк звездата Константин яко го загази, след като бе

...
Поп фолк звездата Константин яко го загази, след като бе
Коментари Харесай

Нови сензационни разкрития по секс скандала с Коцето

Поп фолк звездата Константин крепко го загази, откакто бе упрекнат в обезчестяване от 17-годишна тийнейджърка, озовала се в хотелската му стая в Слънчев бряг в ранните часове на 18 август. Според информацията по-рано същата нощ малолетната Надя е била онлайн присъединяване на Коцето в дискотека " Маскарад " в Приморско.

Полицията в Несебър пое следствието на случая, инспекция бе осъществена и от Районната прокуратура в Бургас. Ангажирани с следствието признаха пред " Уикенд ", че до покачване на обвиняване против Константин няма да се стигне, защото назначената лекарска експертиза не е открила да е имало следи от принудително полово съприкосновение.

Въпреки това Константин е бил разпитван 2 часа в РПУ-Несебър от проверяващи служители на реда дружно с водача и озвучителя си Вили, брат на друга поп фолк звезда – Борис Дали. Криминалистите са претендирали и мобилния телефон на Коцето, като са свалили и копирали всички мобилни приложения за връзка на изпълнителя. Твърди се, че точно мобилната преписка сред Константин и жалващата се, че е изнасилена от него тийнейджърка са оневинили фолк звездата. От разпечатките станало ясно, че 17-годишната е буйна почитателка на Константин, която постоянно му написа известия, с цел да се осведоми за участията му по Южното Черноморие.

 undefined

Фолкпевецът обаче е отговарял сбито на въпросите й. В сигнала, подаден до полицията в Несебър на 18 август, в който се жалва, че е била насилена полово, 17-годишната ученичка твърди, че Константин самичък я е поканил на свое присъединяване в Приморско, а по-късно тя се озовала в хотелската му стая в Слънчев бряг.

" Имаме доста почитатели, за които е наслаждение да бъдат покрай нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата популярност и прибягват до притеснителни способи. Тук става дума тъкмо за такава корист, само че не желая да влизам в детайлности, с цел да не преча на следствието. До дни казусът ще се разплете, истината ще излезе нескрито и ще блеснат на бял свят игричките ", разяснява преди дни обвиняванията в обезчестяване Коцето.

Близки до звездата обаче разкриват, че той приготвя да подаде тъжба за набеждаване против досегашната си почитателка. И е прекомерно допустимо да е станал жертва на изнудване, написа " Уикенд ". До този миг няма публични данни някой да е желал пари на фолкпевеца, само че се мълви, че мастити служители на реда от Бургас са предложили на Коцето да му разрешат казуса против 50 000 лева, написа още изданието.

Любопитна детайлност е, че единствено преди 2 месеца, в средата на юни, жалващата се от обезчестяване от Константин е обвинила в опит за принудителен секс и 28-годишен милионерски наследник от " Свети Влас ", само че часове по-късно е изтеглила жалбата си.

Според служителите на реда от Несебър, проверяващи случая, броени часове преди 17-годишната Надя В. от Стара Загора да подаде сигнал, че е изнасилена от Константин, тя е била търсена в полицията от татко си, който развива бизнес в Слънчев бряг, заради което й тя прекарва цялото лято на морето.

 undefined

Макар и малолетна, Надя е част от непрекъснатото наличие в настоящите поп фолк нощни заведения, а това лято разкрепостената ученичка постоянно е купонясвала и по нощните заведения в Созопол, Лозенец, Приморско и Царево, излиза наяве от оповестени нейни фотоси в обществените мрежи.

" Баща й постоянно я е издирвал с полиция, защото тя не се прибира до сутринта. Така се е случило и на 18 август, когато беше подадена жалбата за обезчестяване против Константин. Възможно е Надя да се е страхувала от гнева на татко си и поради това да е твърдяла, че е отвлечена и изнасилена от Константин ", признава служител на реда от Несебър.

Според думите му, в първичната си тъжба Надя твърдяла, че била принудена принудително да се качи в първокласния " Мерцедес "  на Константин след негово присъединяване в Приморско, завършило към 4 ч. след среднощ. Фолкпевецът я завел до Слънчев бряг, след което двамата се качили в хотелската му стая, където Надя правила секс срещу волята си.

Много скоро обаче, тийнейджърката трансформирала версията си, откакто се оказало, че камера за видеонаблюдение на бензиностанцията на " Лукойл "  край Приморско я е снимала с Константин, а от видеото се виждало как слиза от лимузината на Коцето, смеейки се, с цел да си купи цигари и енергийна напитка. Видеокадрите от фоайето на хотела в Слънчев бряг също опровергават първичните й думи, че е била похитена. Девойката се държала много фриволно. Впоследствие Надя признава пред служителите на реда, че непринудено се е прибрала с Константин и че сама е отишла в стаята му, само че какво тъкмо се случва там, до този миг остава мистерия. Константин обаче е безапелационен, че обезчестяване не е имало.

В негова изгода приказва и лекарската експертиза на 17-годишното момиче, съгласно която няма данни за принудителен сексуален акт. Според закона, непринуден секс с малолетна се преследва, единствено в случай че лицето е под 16-годишна възраст. Засега обаче не е известно дали въобще е имало даже непринуден секс, или Константин е бил крепко натопен от своята почитателка.

Макар, че по всяка възможност няма да бъде формирано дело за обезчестяване против Константин, секс абсурдът ще повлияе отрицателно на кариерата му, пророкуват в музикалния отрасъл. Наскоро той, дружно с приятеля си Димитър Ковачев - Фънки, попадна и на мушката на Комисията за отбрана от дискриминация (КЗД) поради серия от солени смешки с дребните хора в обществената мрежа " Тик-ток "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР