Поп-фолк звездата Константин добави още една играчка към автомобилната си

...
Поп-фолк звездата Константин добави още една играчка към автомобилната си
Коментари Харесай

Коцето си купи порше - slava.bg

Поп-фолк звездата Константин добави още една играчка към автомобилната си сбирка. В гаража на артиста към този момент има Порше. Това издаде самият той в формалния си профил в обществените мрежи Facebook и Инстаграм. Купил си е колата като подарък за рождения ден, който означи предишния месец. В уепространството той качи и първа част от кино лентата, запечатал персоналния му празник. Сред забавните дарове се подрежда и този на музикалния продуцент Димитър Ковачев – Фънки. Седмици преди рождения ден на Коцето, той се допита до почитателите за автентичен подарък – победител измежду предложенията е антика – бивна от мамут.

Във видеото, което изпълнителят показа се вижда, че от новото порше слизат артистът Станимир Гъмов и най-близкият му другар Велислав Делибалтов, брат на сътрудника му Борис Дали. „ Направих подарък на себе си. А в този момент се чудя по какъв начин ще го заплащам (смее се). В Коцето има най-малко двама души – единият е любящ татко, строител – мие улици, къщи, дундурка деца... А другият обича да пиянства и му е станало мъчително “, споделя с необятна усмивка Коцето. Действието се развива в споделената първа част от мини кино лентата отдаден на рождения му ден. На фрагментите той не крие и изненадата от жеста на Фънки. Двамата с изключение на положителни другари са и съседи.

В идващите епизоди, които меломаните чакат с неспокойствие, ще се включат и останалите посетители, измежду които певиците Софи Маринова и Лияна, изпълнителят и публицист Калоян Димитров – Балан, продуцентът и рап звезда Кристиан Талев – Криско и други. Изненадите от останалите присъстващи ще станат ясни в продължението, което артистът е снимал. На фрагментите се вижда и баровската му къща – с към този момент ремонтиран заден двор, посята трева, басейн и завършени алеи.

Видеото можете да видите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР