Поп фолк звездата Галена изненада много феновете си с това,

...
Поп фолк звездата Галена изненада много феновете си с това,
Коментари Харесай

Галена обяви неочаквана раздяла

Поп фолк звездата Галена изненада доста почитателите си с това, което разгласи преди броени часове в обществените мрежи. От написаното в поста й излиза наяве, че тазгодишния сезон на " Гласът на България " е бил финален за нея като наставник.

Емоционалният пост на изпълнителката провокира бързо вниманието на почитателите й, които не могат да си обяснят от какво е подбудено решението й, въпреки тя да загатва за идващ огромен план.

" Гласът на България ” е вълнуваща страст. За мен беше същинско наслаждение да се докосна до гения на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите обичани Дара, Любо и господин Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката!

Аз изпълних своята задача — на сцената да звучат повече от нашите прелестни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, по тази причина е време за идващия огромен план. #ОтборГалена вечно ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа! ", написа Галена, която в предишния сезон на музикалния формат изведе до призовото място фолклорната певица Петя Панева.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР