Поп фолк звездата Фики Стораро по-рядко говори за личния си

...
Поп фолк звездата Фики Стораро по-рядко говори за личния си
Коментари Харесай

Фики проговори за раздялата с жена си

Поп фолк звездата Фики Стораро по-рядко приказва за персоналния си свят, избира да демонстрира измененията образно, в профила си в обществените мрежи.

Когато става дума обаче, за брат му Емрах, обстановката внезапно придобива по-различни нюанси. И сигурно по-провокативни, а и притеснителни, в случай че съдим по реакции в мрежата след скорошно любопитно видео.

" Любовта е доста гадно нещо ", това пее Фики дружно с брат си Емрах, само че както излиза наяве, това не е разследване на протичащото се в действителния му живот, а на следващото артиситчно преобразяване на изпълнителя.

А дали взаимното парче на братята няма да носи точно заглавието " Любовта " е доста гадно нещо ", следва да разберем доста, доста скоро, още в края на месеца, за когато е очакван плана им. 

Наскоро Фики Стораро зарадва почитателите си и с ария, която за негативно време се трансформира в цялостен шлагер -  " Чупки в кръста ".  " Всички сме ценители на стойностната музика и това е супер. Но когато сме с другари, на маса, забравяме, че “аз такива неща не чувам ”, тъй като душата има потребност да се отпусне от време на време. Именно за тези случаи, за споделените моменти на развлечение без задръжки направих този кючек! ", написа той за песента.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР