Поп-фолк певицата Мария изненада неприятно всички свои фенове, след като

...
Поп-фолк певицата Мария изненада неприятно всички свои фенове, след като
Коментари Харесай

Мария шокира феновете си: певицата официално слиза от музикалната сцена

Поп-фолк певицата Мария изненада неприятно всички свои почитатели, откакто онлайн в Instagram заяви късно вечерта, че на този стадий завършва със своята 20-годишна музикална кариера.

Новината шокира почитателите, а тя разкри детайлностите, стоящи зад решението ѝ. 

Певицата беше очевидно разчувствана, а на няколко пъти се разплака. 

" От прочут интервал от време имам чувството за себе си, че аз и сцената си дадохме най-хубавото през последните 20 години. Аз съм на 38 година, и бих споделила, че връзката ми с вас е по-голямата част от живота ми ", стартира обръщението си Мария.

" Поводът за довечера да бъдем дружно в този лайв е, че аз взех решението в една от най-хубавите си години като песни, да сложа завършек на моите клубни изяви и да се разделя като цяло с музикалната сцена. Поне на този стадий усещам нещата по този начин. За тези 20 година, съумях да ви дам най-хубавото от себе си, максимумът. Постигнахме дружно доста ", сподели Мария.

Виж още:

" Абсолютно съм откровена в този миг, това не беше елементарно за мен ", сподели певицата и благодари на всички за любовта и поддръжката на почитателите и продуцентите ѝ, които в действителност са я основали като музикален артикул, както самата тя сподели през сълзи. 

Певицата отговори на въпрос на почитател, дали напуща сцената поради мъж, тя изрично сподели, че не го прави поради мъж. 

Мария загатна, че скоро ще има личен видео канал, в който ще споделя нови и забавни неща, слага ново начало, с нови планове и провокации. Тя ще работи с доста забавни сътрудници. 

По време на живото лъчение, в мненията се включиха Николета Лозанова и певицата Емилия, с която двете стартираха кариерите си дружно. Мария показа, че обича и двете дами.

" Големите дами си потеглят от върха на токчета ", показа тази мисъл Мария, отговаряйки на Николета Лозанова.

Виж още:

Мария не сподели с какво тъкмо ще се занимава, само че евентуално скоро ще стане известно.

" Има няколко плана, които са значими за мен. До края на седмицата ще имам подготвен канал, в който ще виждате всичко ново и забавно ", сподели певицата и описа, че ще показа също по този начин специфична козметична линия с огромна компания.

Певицата счита да напише книга за живота си, като даже предложи на Кристина Патрашкова да си партнират.

Мария започва кариерата си като дете в предаването " Като лъвовете " по " Българска национална телевизия ", където извършва песента " Детелини " на Лили Иванова. Учи в музикалното учебно заведение в Стара Загора. Там Мария свири на контрабас. Прекъсва образованието си поради токов удар, който поврежда краткотрайно пръстите на младата Мария. През 2000 година, подписва контракт с " Пайнер ". Първата ѝ ария е баладата " Спомен ", която и до през днешния ден е една от най-харесваните в репертоара на Мария. През годините певицата претърпя голям брой метаморфози. 

Виж още:

Тя е първата фолк изпълнителка, взела участие в реклама, с която доби още по-голяма известност. Сред първите певици е, взели присъединяване в грандиозните летни турнета, които обикаляха страната и събираха хиляди хора по стадионите. Бе жури и в едно от най-гледаните музикални излъчвания в страната. Носител е на десетки музикални награди, както и на оценки за съблазън и жанр.

През годините едни от най-големите ѝ шлагери са " Не знаеш ", " Сладък момент ", " Твоят град ", " Не напълно ", " Не те обичам ", " Най-добрият ", дуетите ѝ с Азис, както и последните ѝ два плана, които се радват на милиони гледания – дуетът с Тони Стораро, както и този с певицата Саша Рико. Зад гърба си има над 90 клипа и осем албума, един от които е притежател на влиятелната премия " Албум на годината ".

Към Мария заваляха десетки пожелания за триумф от страна на многочислените ѝ почитатели, на които сигурно ще липсва. Ние пожелаваме на Мария също триумфи в новото занятие и сме сигурни, че с каквото и да се занимава, ще бъде забавно!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР