Поп-фолк певицата Емилия направи второ обръщение към феновете си, след

...
Поп-фолк певицата Емилия направи второ обръщение към феновете си, след
Коментари Харесай

Емилия: Да бъдеш себе си невинаги е печелившо - slava.bg

Поп-фолк певицата Емилия направи второ послание към почитателите си, откакто бе залята от рецензии за апела си хората да подходят със примирение към обстановката на изключителното състояние.

Изпълнителката на „ Ето ме “ бе упрекната в това, че дава препоръки на обществото, до момента в който тя живее по-заможно. „ Продължавам да заставам зад думите, които изрекох преди няколко дни.

Продължавам да мисля по същия метод, поради многото години, в които съм се срещала с моите фенове очи в очи и постоянно съм била себе си и в никакъв случай не изневерих на себе си! “, изясни в обществените мрежи звездата. Тя добави, че съчувства на всички които изнемогват или работят в сложни условия в този момент, измежду които са и лекарите.

„ Да бъдеш себе си не постоянно е печелившо,но пък оказва помощ да се отличиш и да се изразиш. Съчувствам, тъй като съм човек и желая да остана човек. Затова още веднъж моля: Нека си останем у дома още малко!

Нека да бъдем виновни към децата си, към родителите, към съседите си и приятелите си. Останете си у дома поради хората, които сега нямат опция да вършат това, което обичат. Да си публично виновен,означава да мислиш за другите “, безапелационна е още певицата.

Тя изрази вярата си и че напълно скоро ще може да се види онлайн със своите фенове.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР