Поп фолк певицата Джорджия е от типа хора, за които

...
Поп фолк певицата Джорджия е от типа хора, за които
Коментари Харесай

Бях на 13, когато халосах мутра с микрофон в главата: Джорджия

Поп фолк певицата Джорджия е от вида хора, за които репликата "право, куме, в очи " важи с цялостна мощ и нормално това, което споделя обществено, провокира бурни реакцииэ по-късно. Нейната кариера на реализатор е предходна през такива невъобразими обрати, в това число и житейски, че към днешна дата тя се е трансформирала в същинско мъжко момиче.

В този диалог Джорджия е пределно откровена - толкоз, че на моменти думите й режат като бръснач. Не се тормози да приказва за пътя на славата у нас, за подправените звезди, за мутренските години и всички страшни моменти от живота, с помощта на които през днешния ден може да се похвали със забележителна душeвност.

- В предварителния ни диалог с теб си говорехме за това по какъв начин се става звезда през днешния ден в България, по-конкретно какви опасности за душeвността крие този път?

- Здравейте на всички читатели на БЛИЦ първо и за доста години! Желая здраве, другото е постижимо. И в този ред на мисли, в България човек може да стане прочут за негативно време, стига да има финанси да влага. Абсолютно без значение е дали можеш или не можеш да пееш, в тази ситуация, техниката ще те направи да звучиш топ, а по участия ще правиш един липсинг да си отваряш устата върху плейбека, поклащайки се на сцената и всичко е съвършено. Така стоят нещата, това е истината!

 undefined

У нас има жестоки артисти и музиканти, само че си стоят у дома или пък са забити в оркестър цялостен живот и на никое място не стигат, тъй като някой некадърник е заел тяхното място, чрез наливане на пари, и се води даже звезда. А хората, схващат, не са глухи! Но все пак, колкото и да разискват с подигравка неможещия човек, като си заплати за крепко, стремително парче, безценен, забавен клип, и бързо се не помни дали пее или не, просто го одобряват, тъй като е настоящ и стартират да го харесват. Налагането на пазара е бързо. Участията също валят, в случай че имаш добър импресарио, който да те бута и комбинира с наложени към този момент артисти. За мега отскок, колкото и да не можеш да изпееш и „ Мила моя, мамо”, схемата е да направиш дует с прочут изпълнителен, и си подготвен Звезда! Сбъдваш си фантазията.

Що се отнася до това по какъв начин всичко се отразява на душeвността – да литнеш от нищото и да си различим, това е до усещане. Някои стартират да си имат вяра прекомерно доста и се самозабравят, други владеят ситуацията. А и дано сме реалисти, нашата страна е капка в океана, за каква толкоз изразителност и тежка популярност може да става въпрос?! Ние не сме Америка, с цел да те мачка известността и отговорността. Тук всичко, оправдавам се за директността, само че е светлинни години от международната колегия, без значение в кой род си. Така, че дано да гледаме поземно, че е смешно в действителност с това преекспониране.

- В края на предходната година поп фолка, а и музиката като цяло, изгуби един доста надарен, млад реализатор, с капацитет за огромна звезда – Денис Теофиков, който загатвам неслучайно. При него музикалните качества бяха факт, наличието също, само че евентуално душeвността не е била задоволително устойчива…

- Денис... едно същинско, в цялостния смисъл на думата, надарено момче, което беше можещо и имаше още път за него измежду нас, живите. Както се споделя, жалкото е за умрелия, тъй като живота продължава, а той в никакъв случай няма да се върне. Ние, страничните хора, в никакъв случай също няма да разберем какво се е случило, можем единствено да гадаем. Определено при него е имало срив в душeвността. Той доста внезапно стъпи на върха, както се споделя, разсъни се на сутринта и беше звезда. Тази амплитуда е огромна – от нормално момче до кумир на тийн публиката, и освен.

Той имаше лек застой, след гърмежното си появяване и старт, който не му се е отразил добре и го е мачкал, несъмнено и редица други фактори. Но аз няма да разясня и давам мнение какво и за какво се е случило, тъй като би трябвало да предсказвам. Когато не съм участвала някъде персонално, ненавиждам да давам изводи и просто да си върви клюката и интригата. Не е моето.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР