Поп фолк певица остана на сухо Милионерското й гадже я заряза.

...
Поп фолк певица остана на сухо
Милионерското й гадже я заряза.
Коментари Харесай

Приказката свърши! Милионерското гадже на поп фолк певица й би шута

Поп фолк певица остана на изсъхнало

Милионерското й гадже я заряза. Строителният бизнесмен Цветан и певицата Ариа към този момент не са двойка.В Инстаграм профила богаташът е изтрил всичките си фотоси с колоритната чалгарка.

Само че Ариа наподобява не може да преглътне горчивият хап.

На нейния профил фотосите й с милионера към момента стоят и не са изтрити.По всичко проличава, че тя не е съгласна с раздялата и не тя е желала любовта им да завърши. Двамата афишираха връзката си, като демонстрираха обща фотография по какъв начин честват новата 2024 година в Истанбул.

Единствено времето ще покаже дали строителният бизнесмен и притежател на няколко първокласни заведения в столицата ще прибере още веднъж провокативната певица.

В поп фолк средите се тресе от раздели. Подобно на нея и Анелия се е разделила с годеника си Любомир Захариев. Миналото лято тя сподели „ да “ на хазартния необут. Интересното в тази ситуация е, че Анелия също е изтрила всичките си общи фотоси с богаташа.

Рапърът Наско Колев и русата поп фолк сензация Лидия също към този момент не са дружно. Те се събираха и разделяха няколко пъти, само че поради физическо и психическо принуждение от страна на Колев русокоската най-после е реши да постави завършек на токсичната връзка.

Инфо: Телеграф

 

Тагове: Ариа Цветан Анелия Любомир Захариев Наско Колев Лидия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР