Поп-фолк фурията Галена успя да си спечели приблизително 8000 долара

...
Поп-фолк фурията Галена успя да си спечели приблизително 8000 долара
Коментари Харесай

8000$ за месец лапна Галена - slava.bg

Поп-фолк фурията Галена съумя да си завоюва почти 8000 $ от една ария в границите на месец.

Песента на изкусителната брюнетка „ 100 живота “ се трансформира в цялостен шлагер. Парчето дебютира в платформата за видеосподеляне YouTube на 6 май и към този момент има над 7 милиона и 680 хиляди превъртания.

По груби сметки минималната сума, която един роден актьор получава за 1000 гледания, е към $1, научи „ Монитор” от сигурни източници в музикалния отрасъл.

Това значи, че Галена е спечелила сериозна сума за къс интервал от време единствено от тази си творба. Феновете на звездата на „ Пайнер “ затрупаха с позитивни мнения по отношение на плана.

„ Надух тази ария в колата си и служители на реда ме стопираха, с цел да ми кажат да я усиля. “, „ Галена няма конкуренция от дълго време! За последните 10 години няма кой да я надмине нито по качество, нито по шлагери. Тя надгражда себе си. Блестяща като ария, визия, клип, текст. Адмирации! “, „ Очевидно е, че Галена има безразсъден гений, удивлявам се на творчеството и уменията да надгражда себе си! " и „ Галена пристигна и избави 2020 с тая ария “, гласят единствено част от суперлативите.

Певицата получи поздравления и от меломани от други страни, измежду които Австрия, Турция, Сърбия, Полша, Албания, Хърватска и Чеченска република.

Припомняме, че екранният сътрудник на Галена в „ 100 живота “ е артистът Иво Аръков.

"Надявам се да съм съумяла да ви подаря малко благополучие в тези странни времена. Искам да изкажа специфични благодарности на целия екип, който работи по основаването на песента и видеото, изключително на Иво Аръков за това, че героичен изтърпя целия тормоз, на който го подложих “, написа певицата няколко минути, след излизането на парчето в персоналните си профили в обществените мрежи.

От своя страна звездата от „ Съни бийч “ също благодари на Галена и екипа за красивия план, който са основали.

Източник: Monitor

Снимка: Планета тв
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР