Поп-фолк дивата Преслава отпраши с бясна скорост към Тайланд, където

...
Поп-фолк дивата Преслава отпраши с бясна скорост към Тайланд, където
Коментари Харесай

Сочна и перфектна: Преслава показа красивата си фигура, отиде на луксозна ваканция

Поп-фолк дивата Преслава отпраши с гневна скорост към Тайланд, където е към този момент от няколко дни. Певицата споделя фотоси и сторита, от които се вижда, че си прекрава сносно.

Хитовата звезда е в Тайланд и обикаля страната дружно с мъжа си и щерка им, която не са оставили да бъде гледана от баба и дядо.

Виж още: Лошото котенце: Палавата украинка от София се завърна, шашна с визия

Всички обаче видяха, че Преслава наподобява необикновено. Преди месеци тя бе съществено подложена на критика, че е прекомерно слаба, само че в този момент наподобява, че певицата е поставила някой различен кг, само че единствено на верните места. В мненията почитатели пишат към фотото тук, че любимката им наподобява необикновено добре, а тялото ѝ е в невероятна форма.

Виж още: Антоанет Пепе, Иво Карамански и фотографията, която просълзи хиляди

Каква е тайната на Преслава, не е ясно. Видно е обаче, че певицата се усеща съвършено, самочувствието ѝ се вижда от километри и това е настроението, с което ще продължи през цялата година. А и сходна дестинация несъмнено е превъзходен метод за старт на всяка нова година.

Иначе 2022 година, бе много сполучлива за звездата. Тя бе зарината от участия, направи няколко нови шлагера, а в края на годината се качи на сцената на " Арена Армеец ", където бе посетител на Софи Маринова, която отпразнува своя креативен празник.

Виж още: И това се случи: Сузанита стана... бизнесдама! Няма да повярвате с какво се захвана

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР